Dit zijn de 6 beste afvalprogamma’s die écht werken

Gepubliceerd door Marrit Buteijn op

de beste afvalprogrammas

Het hebben en behouden van een gezond gewicht verkleint de kans op gezondheidsproblemen. Hierdoor heb je bijvoorbeeld minder kans op het krijgen van diabetes type 2 en hart- en vaatziekten.

Daarnaast kan het juiste gewicht ook een positief mentaal effect hebben, waardoor je beter in je vel zit.

Veel redenen om wat gewicht te verliezen dus.

Maar, hoe kan je dit het beste doen? En welk afvalprogramma kan jou hier het beste bij helpen? Dat vertellen wij je graag in dit artikel. Lees snel verder!

De 6 beste afvalprogramma’s vergeleken

Er zijn allerlei soorten afvalprogramma’s ontwikkeld, maar de volgende hebben een bewezen succes en zijn daarom opgenomen in onze lijst van beste afvalprogramma’s.

1. Afslank Receptenbijbel

afslankreceptenbijbel

Het eerste afvalprogramma heet de Afslank Receptenbijbel van afslankcoach Oscar Helm. Het gaat om een koolhydraatarm dieet gebaseerd op ruim 100 koolhydraatarme recepten en zes overzichtelijke weekmenu’s.

Voeding bevat tegenwoordig veel koolhydraten, waardoor de balans in macronutriënten verdwenen is. Dit leidt tot overgewicht en gezondheidsproblemen.

Door deze afslankmethode leer je de balans terug te vinden tussen koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten. Het consumeren van minder koolhydraten leidt tevens tot het verbranden van vetten. Daarnaast onderdrukt een hoge eiwitinname het hongergevoel, wat het volhouden van het programma vergemakkelijkt.

Bekijk daarnaast de vele tips om het toepassen van dit programma in je dagelijkse leven nog makkelijker te maken.

Bekijk dit afvalprogramma >>


2. Strakke Buik Bijbel

strakke buik bijbel

Een ander afslank programma van Oscar Helm is de Strakke Buik Bijbel. Hierin staan informatie, recepten en oefeningen waarmee je een strakke buik kunt creëren.

Er wordt niet alleen bijgebracht wat vetverbranding is, maar ook welke twaalf fouten gemaakt worden waardoor het mensen niet lukt om af te vallen.

Deze bijbel is geschreven door middel van bijna 90 wetenschappelijke bronnen. Zo staat het vol met goede tips om een sterk lichaam te krijgen.

Het boek bestaat verder uit 50 recepten voor het ontbijt, de lunch, tussendoortjes en het diner. Tevens staan er foto’s in van hoe de recepten eruit zien.

Bekijk dit afvalprogramma >>


3. Droog Trainen Protocol (Man & Vrouw)

droogtrainen protocol

Droog trainen is een specifieke manier van trainen en eten om het vetpercentage te verlagen en spiermassa te behouden.

Door dit vetpercentage te verlagen, worden spieren beter zichtbaar. Zo kun je dus een strakker lichaam creëren.

Hier zit een verschil tussen mannen en vrouwen, aangezien het vetpercentage bij vrouwen hoger ligt. Daarom zijn er twee versies van het protocol ontwikkeld.

In de boeken staat informatie voor het maken van een persoonlijk voedingsplan op basis van een macrocalculator. Tevens staat er een trainingsprotocol in voor drie maanden, wat je zowel thuis als in de sportschool kunt volgen.

Gebruik ook de praktische voedingstips en uitleg over voeding en een goede energiebalans. Tot slot kun je je voortgang meten, waarvoor ook tips en informatie gegeven worden.

Bekijk dit afvalprogramma >>


4. FitChef Weekmenu

fitchef weekmenu

Mark van Oosterwijck is de oprichter en eigenaar van het FitChef Weekmenu. Dit is een gezond, persoonlijk en gevarieerd online weekmenu dat is afgestemd op jouw doel.

Je energiebehoefte wordt berekend in calorieën op basis van je leeftijd, gewicht en bewegingsactiviteit. Zo kom je te weten wat de beste macroverdeling is voor jou om je doel te bereiken.

Het afslank programma maakt gebruik van de Harris en Benedict Formule om het Basaal metabolisme (BMR) te berekenen en je energiebehoefte vast te stellen.

FitChef gaat uit van blijvende resultaten en daarvoor is geleidelijk afvallen het beste. Dit is mogelijk door middel van zeven dagmenu’s per weekmenu die op jouw persoonlijke wensen zijn afgestemd. Hier kun je altijd nog aanpassingen in maken.

Bekijk dit afvalprogramma >>


5. Slank met de Virtuele Maagband

virtuele maagband

Slank worden zonder dieet is mogelijk met de Virtuele Maagband. Dit is een programma bestaande uit audio’s, video’s, werkbladen en boeken.

Deze middelen zorgen voor meer bewustwording van je eigen gedrag en behoeften. Daarnaast kun je zo beter luisteren naar je eigen lichaam en tegen welke problemen jij aanloopt die leiden tot overmatig eten. Je kunt op deze manier ook een vol gevoel ervaren, waardoor je gezondere keuzes kunt maken.

Met de Virtuele Maagband wordt je op een speelse manier meegenomen in een reis naar een slank en gelukkig persoon.

Je wordt ook opgenomen in een besloten Facebook-groep waar je ervaringen met anderen kunt delen. Of vraag om persoonlijk advies van de maker van het programma, Yvonne Thuijs.

Bij een aanmelding krijg je altijd drie bonusprogramma’s cadeau, waaronder lessen over NLP- en EFT-technieken en hypnose. Hierdoor kun je oude, belemmerende overtuigingen loslaten en vrijheid creëren.

Bekijk dit afvalprogramma >>


6. Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

koolhydraatarm 50 dagen programma

Ten slotte is dit afvalprogramma gebaseerd op het koolhydraatarme dieet. Dit heeft een groot effect op je hormoonhuishouding, omdat je bloedsuikerspiegel laag blijft. Zo kan je lichaam vet verbranden en val je af.

Het Koolhydraatarm 50 dagen programma is hierbij een speciaal programma, waarbij je koolhydraatarm brood mag eten. Dit maakt het makkelijker om te volgen.

Daarnaast heb je minder snel honger door de extra eiwitinname, wat maar liefst 50 procent van het dieet uitmaakt.

Het programma staat in een fysiek boek. Overigens bevat het boek niet alleen handige koolhydraatarme recepten, maar ook nuttige achtergrondinformatie, foto’s en adviezen. Zo kun jij het maximale eruit halen.

Bekijk dit afvalprogramma >>


Waar moet een goed afvalprogramma aan voldoen?

gezonde voeding afvallen

Afvallen kan dus positieve gezondheidseffecten veroorzaken, doordat je zo een gezond gewicht kunt bereiken. Niet elk afval programma is hierbij echter even succesvol en doeltreffend.

Het is vooral belangrijk dat je een duidelijk voedingsplan voor jezelf kunt volgen, wat past bij jouw persoonlijke doelen en voorkeuren.

Tips om af te vallen, kunnen het volgen van zo’n programma ook makkelijker maken. Ditzelfde geldt voor het hebben van ‘lotgenootjes’.

Daarnaast gaan goede afslank programma’s uit van kleine aanpassingen in je voeding en geleidelijke veranderingen. Dit zorgt op de lange termijn voor meer succes en maakt het makkelijker om vol te houden.

Het verkleinen van je dagelijkse porties kan bijvoorbeeld al heel veel uitmaken. De balans tussen macronutriënten moet centraal staan in je voeding, waardoor je een gezond gewicht bereikt en een mentale boost krijgt.

Een goed afvalprogramma moet dus eigenlijk aan al deze punten voldoen. En natuurlijk helpt jouw eigen inzet en motivatie daar enorm bij!


Categorieën: Afslanken

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *