Afvallen met Kruidvat maaltijdshakes: Een goed idee?

Gepubliceerd door Marrit Buteijn op

kruidvat maaltijdshakes

Afvalshakes en dieetshakes zijn populaire hulpmiddelen bij het afvallen. Kruidvat biedt een assortiment afslankproducten en maaltijdvervangers voor een lage prijs.

In dit artikel bekijken we het aanbod van Kruidvat maaltijdshakes, de kwaliteit ervan en of het een slimme keuze is om je dieetshakes daar te kopen.

Ons advies over de afslankshakes bij Kruidvat

Kruidvat verkoopt maaltijdvervangers van merken zoals Weight Care, Modifast en hun eigen merk. Deze producten zijn vaak goedkoper dan die van andere aanbieders, maar de kwaliteit laat te wensen over.

De shakes bevatten veel geraffineerde suikers en kunstmatige zoetstoffen. Zo bevatten de shakes van het eigen merk maar liefst 26,4 gram suiker per portie.

Hoewel de prijs aantrekkelijk laag is, raden we het gebruik van deze shakes niet aan vanwege de ongezonde ingrediënten.

De nadelen van Kruidvat dieetshakes

De Kruidvat afslankshakes bevatten veel suikers en weinig langzame koolhydraten, wat ze minder geschikt maakt voor een gezonde levensstijl.

Bovendien bevatten ze kunstmatige zoetstoffen. Hoewel de shakes veel vitaminen en mineralen bevatten, wordt dit overschaduwd door de hoge suiker- en kunstmatige stofgehaltes.

Het aanbod afvalshakes van Kruidvat

Kruidvat verkoopt verschillende soorten maaltijdvervangende shakes, proteïneshakes en kant-en-klare drinkmaaltijden. De prijzen zijn laag, met aanbiedingen waarbij je twee bussen Kruidvat afslankshake kunt kopen voor €10, wat neerkomt op ongeveer €0,36 per shake.

Normaal kost één bus €9,99, met een prijs per shake van €0,72. Ook de afslankshakes van Weight Care zijn regelmatig in de aanbieding.

Vergeleken met andere winkels zoals Etos, Action, Jumbo en Albert Heijn, biedt Kruidvat soortgelijke producten aan tegen concurrerende prijzen.

Ervaringen van klanten

Veel gebruikers geven aan dat de smaak van Kruidvat afslankshakes lekker is en dat ze er gewicht mee kunnen verliezen. Ze raden aan om de shakes te mengen met (Griekse) yoghurt, kwark of halfvolle melk om een romigere textuur te krijgen.

Er zijn echter ook klanten die melden dat het verloren gewicht er snel weer bijkomt zodra ze stoppen met de shakes, wat het belang van een duurzame en gezonde levensstijl benadrukt.

Is het een verstandige keuze?

Als je snel wat gewicht wilt verliezen en een beperkt budget hebt, kunnen de goedkope afslankshakes van Kruidvat een tijdelijke oplossing bieden.

Ze helpen om minder calorieën binnen te krijgen, maar zijn geen gezonde maaltijdvervangers voor de lange termijn.

Voor een duurzame en gezonde levensstijl is het beter om te kiezen voor maaltijdshakes van hogere kwaliteit, met betere voedingswaarden en minder suiker.

Categorieën: Productadviezen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *