Night Fatburn Extreme – Onze review & ervaringen

Gepubliceerd door Marrit Buteijn op

night fatburn extreme review

Afvallen én je taille-omtrek verminderen door vet te verbranden terwijl je slaapt. Als je het mij vraagt, klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn. Toch is dit de beloofde werking van Night Fatburn Extreme.

Maar, hoe betrouwbaar is de claim van deze fatburner nu eigenlijk? Is het verbranden van vet tijdens je slaap überhaupt mogelijk? Hoog tijd om de werking van deze fatburner eens flink aan de tand te voelen!

Om erachter te komen of deze fatburner écht werkt is mij gevraagd het supplement uit te testen. In deze review neem ik je dan ook van begin tot eind mee in mijn ervaringen met Night Fatburn Extreme.

Werkt Night Fatburn Extreme écht?

Night Fatburn Extreme van Nature’s Finest is een afval supplement gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De fatburner met 4-in-1 werking helpt jou tijdens het slapen om af te vallen.

Het supplement stabiliseert je lichaamsgewicht en verkleint je taille-omtrek door vet te verbranden tijdens je slaap. Hiernaast helpt het je makkelijker in slaap te vallen én het verbetert de kwaliteit van je slaap.

Of Night Fatburn Extreme echt werkt is nog maar de vraag. Ja, van één van de werkzame stoffen in de fatburner is gewichtsverlies wetenschappelijk bewezen. Maar dit betekent natuurlijk niet dat de vetverbrander hierdoor ook écht voor iedereen werkt.

Voordelen:

 • Vet verbranden en gewicht verliezen terwijl je slaapt
 • Makkelijker in slaap vallen en verbetering van slaapkwaliteit
 • Fatburner zonder cafeïne
 • Geen bijwerkingen bekend

Nadelen:

 • Mist ingrediënten die in andere fatburners je metabolisme versnellen
 • Best prijzig als je het koopt zonder een aanbieding

Bekijk de prijs hier >>

Ingrediënten en werking

Ik neem altijd vóór het proberen van een nieuw supplement de ingrediëntenlijst goed door. Zo ook bij Night Fatburn Extreme dus. Mijn bevindingen zet ik hieronder voor je op een rij.

Hoofdingrediënten

De samenstelling lijkt op het eerste oog helemaal niet zo bijzonder. Naast wat koolhydraten, zoetstoffen en stabilisators bevat het supplement vier hoofdingrediënten. Dit is wat de producent zelf over de werkzame stoffen zegt:

 • Morosil – Dit is een extract van rode Moro sinaasappels (Citrus sinensis (L.) Osbeck). Deze sinaasappels bevatten veel anthocyanines, wat gewichtstoename kan tegengaan.
 • L-Carnitine – Is een aminozuur die een cruciale rol speelt bij je stofwisseling en het transporteren van en lipiden en het omzetten naar energie. Hierdoor stimuleert het vetverbranding.
 • Rode wijn extract – Afkomstig van de Vitis vinifera L. wijnstok, die zo’n 30% polyfenolen bevat. Deze antioxidanten controleren en stabiliseren je lichaamsgewicht en helpen je silhouet te verfijnen.
 • Valeriaan extract – Afkomstig van de kruidachtige Valeriaan officinalis L. plant. Dit extract helpt je makkelijker in slaap te vallen, zorgt voor een betere kwaliteit van je slaap en biedt ondersteuning van je mentale en fysieke welzijn.

Werking

Op basis van de beloofde werkingen had ik eigenlijk andere werkzame stoffen verwacht. Aan de andere kant, een pluspunt is dat deze ingrediënten geen bekende bijwerkingen hebben.

Wel vond ik de claims over de ‘bewezen werking’ van Morosil en valeriaan wat misleidend:

 • Night Fatburn Extreme promoot dat de werking voortkomt uit ‘de bewezen Morosil-formule’. Maar, zoals ik het lees lijkt het extract van rode wijn juist deze beloofde werking te hebben?
 • Ook de omschreven werking van valeriaan vond ik wat overdreven. Ja, het kruid staat bekend om zijn rustgevende werking. De effectiviteit en werking van valeriaan is echter niet klinisch bewezen, en zo laten ze het wel overkomen.

Wetenschappelijk onderzoek

Meteen inhakend op de wetenschap: ik heb een onderzoek gevonden naar de effectiviteit van anthocyanines bij gewichtsverlies. Hieruit kwam inderdaad dat het een positieve invloed zou kunnen hebben op gewichtsverlies.

Dit kleine onderzoek was echter puur gericht op mensen met overgewicht, waardoor de bewezen werking niet op iedereen slaat.

Opmerkelijk

Waar de meeste cafeïne als hoofdingrediënt hebben, bevat deze vetverbrander dit stimulerende middel niet.

Op zich niet heel gek als je kijkt naar wanneer je de fatburner moet innemen (vóór het slapen gaan). Omdat cafeïne je nachtrust negatief kan beïnvloeden is het dan ook logisch dat dit ingrediënt ontbreekt.

Ervaringen van andere gebruikers

Op de productpagina van Night Fatburn Extreme staan een aantal positieve beoordelingen uitgelicht. Hier hecht ik normaalgesproken niet te veel waarde aan, omdat deze logischerwijs bewust door de producent geplaatst zijn.

Gelukkig kon ik zowel op de website van Nature’s Finest zelf beoordelingen van eerdere kopers vinden. Het overgrote deel is positief over het gebruik van de fatburner en vind dat het supplement een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Zij voelen zich slanker en zeggen meer vet te verliezen dan alleen met sporten of gezond eten. Hierbij wordt overigens niet gespecificeerd of het om vetverlies rond de buik gaat.

Opvallend is dat de fatburner voor veel gebruikers hun nachtrust positief beïnvloed. Ze merken dat ze beter inslapen en ’s nachts minder vaak wakker worden. Sommigen zeggen zelfs dat dit de hoofdreden is dat ze de fatburner gebruiken en het ermee kunnen afvallen bijzaak vinden.

Toch zijn er ook veel mensen die zeggen dat Night Fatburn Extreme ‘nep’ is of gewoonweg niet werkt. En dit kan natuurlijk bij ieder supplement voorkomen. Iets wat voor de één werkt, hoeft niet per se een wondermiddel voor de ander te zijn.

Night Fatburn Extreme getest en beoordeeld

Zoals je weet ben ik gevraagd om een review te schrijven over Night Fatburn Extreme. Om mijn ervaring eerlijk en objectief met je te delen, moest ik de fatburner natuurlijk eerst zelf uitproberen.

Ik heb eerder al verschillende fatburners geprobeerd en niet allen hadden het gewenste resultaat. Ondanks mijn sceptische blik was ik wel echt nieuwsgierig naar de werking van Night Fatburn Extreme.

Bestellen

Laten we bij het begin beginnen. Ik heb de fatburners besteld via de website van Nature’s Finest zelf. Daarbij had ik nog geluk ook, omdat ik het kocht tijdens een 1+1 gratis aanbieding.

Dit was voornamelijk fijn omdat ik kon nergens vinden hoelang het zou duren voordat ik resultaat zou kunnen merken. Met 2 potten à 125 gram per stuk had ik in ieder geval genoeg voor 50 dagen.

Ontvangst

Na een aantal werkdagen ontving ik mijn bestelling. Eenmaal uitgepakt zagen de potten er netjes uit. Pluspunt: op het etiket stonden alle ingrediënten met hoeveelheden duidelijk vermeld.

Dit is voor mij één van de belangrijkste testpunten. Als een producent niet transparant is, voelt een supplement al gauw minder betrouwbaar.

Zeker bij fatburners, omdat ik gewoonweg niet het risico wil lopen om illegale vetverbranders te gebruiken.

De test

Eigenlijk ben ik meteen na ontvangst begonnen met het gebruiken van Night Fatburn Extreme.

Hierbij was het advies om het supplement iedere avond zo’n half uur voor het slapen gaan in te nemen. Ik moest hiervoor 1 maatschapje (5 mg) mengen in een glas water (200 ml).

Waar ik poedertjes die ik moet oplossen in water vaak vies vindt, viel dit me eigenlijk reuze mee. Het drankje had wat weg van limonade met citrussmaak.

Gebruik

Na een aantal weken gebruik was één ding zeker: ik merkte inderdaad het positieve effect op mijn nachtrust. Ik voelde me relaxter bij het inslapen, werd uitgerust wakker en voelde ik me gedurende de dag energieker.

Resultaat

Na bijna twee maanden dagelijks gebruik was ik door mijn voorraad heen. Tijd om naar het resultaat te kijken dus. En die viel me niet tegen: ik was inderdaad wat gewicht verloren.

Nee, de kilo’s waren er niet afgevlogen zoals sommige gebruikers claimen. Maar ik was wel degelijk een stukje slanker én ik zat lekkerder in mijn vel. Laatstgenoemde heeft denk ik zelf vooral te maken met mijn verbeterde nachtrust.

Conclusie: het proberen waard?

Vóór gebruik was ik nogal terughoudend over de beloofde werking van Night Fatburn Extreme. Waar ik niet veel resultaten verwachtte, was ik na 2 maanden gebruik toch wat gewicht verloren. Wat me voornamelijk verbaasde was de positieve invloed op mijn slaapritme.

Is Night Fatburn Extreme de beste fatburner is zal het supplement gegarandeerd werken? Nee, dat denk ik niet.

Maar, op basis van mijn eigen ervaringen zou ik het gebruik van de fatburner niet afraden. Uiteindelijk deed het supplement bij mij namelijk wel wat het ‘moest’ doen.

Bekijk de prijs hier >>


Categorieën: Afslanken

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *