Online ​dieetconsult van onze specialisten

Ons voedingsconsult is ontworpen om jou te helpen bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelstellingen door middel van deskundig advies en persoonlijke ondersteuning. Hieronder vind je onze verschillende consultopties:

1. Basis voedingsconsult:

Het basis voedingsconsult is perfect voor diegenen die een algemeen inzicht willen krijgen in hun voedingspatroon en gezondheidsdoelen. Tijdens dit consult zal een van onze ervaren voedingsdeskundigen jouw eetgewoonten analyseren, je voorzien van persoonlijk advies en praktische tips geven om je op weg te helpen naar een gezonder dieet. Dit consult duurt ongeveer 60 minuten.

Prijs: €75

2. Uitgebreid voedingsconsult:

Het Uitgebreid voedingsconsult is ideaal voor diegenen die specifieke voedingsbehoeften hebben, zoals gewichtsverlies, sportvoeding, allergieën of medische aandoeningen. Tijdens dit consult zal onze voedingsdeskundige een diepgaande analyse van je voedingspatroon uitvoeren, individuele voedingsbehoeften identificeren en een persoonlijk plan opstellen om je te helpen jouw doelen te bereiken. Dit consult duurt ongeveer 90 minuten.

Prijs: €100

3. Langdurige begeleiding:

Voor degenen die langdurige ondersteuning en begeleiding nodig hebben bij het verbeteren van hun dieet en levensstijl, bieden we langdurige begeleidingspakketten aan. Deze pakketten bevatten meerdere consulten over een periode van weken of maanden, waarbij we stap voor stap werken aan het behalen van jouw doelstellingen en het creëren van gezonde gewoonten die blijvend zijn.

Prijs op aanvraag, afhankelijk van de duur en frequentie van de consulten.

Interesse? Boek een consult bij Dieet dit Dieet dat

Onze voedingsdeskundigen streven ernaar om jou de kennis, tools en ondersteuning te bieden die je nodig hebt om een gezond en gebalanceerd leven te leiden.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een gezonder en gelukkiger jij! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
In welk consult/traject heb jij interesse?
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.