Onze top 5 fatburner poeders

Gepubliceerd door Marrit Buteijn op

de beste fatburner poeders

Ben jij gemotiveerd om af te vallen en/of vet kwijt te raken en heb je behoefte aan wat extra hulp? Of ben je al een tijdje bezig om je gewicht doelen te behalen en heb je net dat extra steuntje in de rug nodig voor de laatste loodjes? 

Dan is het misschien tijd om fatburner poeder te proberen. Fatburner poeder is een handige manier om sneller vet te verbranden en je gewichtsdoelstellingen te behalen.

In dit artikel hebben we onze best geteste fatburner poeders op een rijtje gezet. 

Onze top 5 fatburner poeders

Als je van plan bent om fatburner poeder te gebruiken om je gewicht doelen te ondersteunen, dan is een goed geïnformeerde keuze belangrijk.

Hieronder hebben we onze top vijf op een rijtje gezet. 

Fatburner PoederBelangrijke eigenschappenPrijs per dosering 
1. XXL Nutrition Fat Metabolic Support Powder– 240 gram, 8 gram per portie.
– Verkrijgbaar in twee verschillende smaken: Berry Blast en Black Tea Lemon.
– Verrijkt met vitamines B en C.
– Bevat  l-carnitine, taurine, guarana-extract en groene thee extract
€0.99
2. Rebuild Nutrition Fatburner – 300 gram per container, 6 gram per portie.
– Verkrijgbaar in 7 verschillende smaken.
– Gemaakt in Nederland en van 100% natuurlijke ingrediënten.
– Onderdrukt het hongergevoel en helpt spiermassa op te bouwen. 
€0.63
3. Body Supplies Pure Fatburner – 300 gram, 5 gram per portie.
– Watermeloen smaak.
– Bevat 500 mg taurine en 500 mg L-carnitine per portie.
– Meer dan 145 mg cafeïne per maatschep. 
€0.34
4. Lucovitaal Nuslank Super Green Tea Fat Burner Poeder– 130 gram per container, 1 dessertlepel per portie (3 gram).
– X-Trine™ NuSlank Super Green Tea draagt door de Choline bij tot een normale vetstofwisseling.
– Met groene thee en groene koffie extract. 
€0.30
5. MKBM Slimming Powder– 300 gram, 6 gram per dosering.
– Bevat: creatine monohydraat, vitamine B3,B6,B12 en C, L-carnitine, groene thee extract, en guarana extract.
– Kan ook gebruikt worden als pre-workout poeder. 
€0.35

Let op: Alle bovengenoemde fatburner poeders zijn ontworpen ter ondersteuning van een gezond en evenwichtig eetpatroon, overschrijdt de dagelijkse hoeveelheid niet. Fatburn poeders zijn niet geschikt voor kinderen onder de 18 of zwangere vrouwen. 

Fatburner poeder of pillen: wat is de beste keuze voor mij?

fatburner in poedervorm

Als je streeft naar een gezond gewicht en een fitte levensstijl en je bent op zoek naar de juiste supplementen voor jou dan heb je waarschijnlijk wel gemerkt dat er honderden opties zijn.

Daarbovenop is er de keuze tussen fatburner pillen of poeders. Het is belangrijk om te onthouden dat de beste fatburner niet alleen effectief moet zijn, maar ook moet passen bij jou. Laten we daarom de verschillen bekijken. 

 • De opnamesnelheid: fatburner pillen worden vaak gemaakt van geconcentreerde extracten en ingrediënten die langzaam door het lichaam worden opgenomen. Poeders daarentegen kunnen sneller worden opgenomen, omdat ze direct in de bloedbaan terechtkomen na inname.
 • Dosering en gemak: pillen bieden een gestandaardiseerde dosering die handig is voor dagelijks gebruik. Poeders geven je daarentegen meer flexibiliteit in het aanpassen van de dosering, maar kunnen minder handig zijn voor onderweg.
 • Smaak en variatie: fatburner poeders worden vaak op smaak gebracht en kunnen gemakkelijk worden gemengd met water of andere vloeistoffen, zodat het een heerlijk fatburner drankje wordt. Dit kan voordelig zijn als je gevoelig bent voor de smaak van pillen.
 • Voorkeur en gevoeligheden: sommige mensen hebben moeite met het slikken van pillen, terwijl anderen liever geen fatburner drankjes consumeren. Houd rekening met je persoonlijke voorkeuren en eventuele gevoeligheden bij het maken van je keuze.
 • Ingrediënten en kwaliteit: ongeacht of je voor pillen of poeders kiest, let altijd op de lijst van ingrediënten en zoek naar producten met hoogwaardige en wetenschappelijk ondersteunde stoffen.
 • Prijs en beschikbaarheid: vergelijk de prijzen van fatburner pillen en poeders en overweeg de beschikbaarheid van de gekozen optie. Sommige merken bieden verschillende formaten aan die kunnen variëren in prijs.

Zoals je dus kunt zien zijn er veel verschillende elementen om te overwegen bij jou keuze voor fatburner poeder versus pillen.

In principe zijn fatburner drankjes en poeders geschikt voor iedereen boven die 18 met uitzondering van zwangere vrouwen. Als je twijfelt over het gebruik van fatburners kan je eventueel contact op nemen met een gezondheidsprofessional. 

Voor wie is fatburner poeder geschikt? 

Fatburner poeder is een populair supplement dat de laatste tijd veel aandacht heeft gekregen. Dit product kan voordelig zijn voor iedereen boven de 18 die op zoek is naar ondersteuning bij gewichtsverlies en hun algehele gezondheidsdoelen

Mensen die een actieve levensstijl nastreven en al een regelmatige training routine hebben, kunnen voordeel halen uit het gebruik van fatburner poeder.

Ook mensen die moeite hebben om traditionele supplementen in pilvorm in te nemen, kunnen fatburner poeder als een handig alternatief beschouwen omdat een fatburner drankje makkelijker is in te nemen. 

Het is belangrijk op te merken dat fatburner poeder geen wondermiddel is en niet in plaats komt van een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging.

Kortom

fatburner_poeder

De fatburner ervaringen liegen er niet om. Fatburner poeder is een effectieve, smakelijke en makkelijke manier om ongewenst vet in je lichaam te verwijderen.

Daarnaast zorgt fatburner poeder voor een snellere stofwisseling en meer energie. Ideaal dus voor sporters die wat extra hulp nodig hebben. 

Indien je op zoek bent naar de beste fatburner poeder voor jou, zoek dan niet verder.

Hier zijn onze top 5 fatburner poeders voor jou: 

 1. XXL Nutrition Fat Metabolic Support Powder
 2. Rebuild Nutrition Fatburner 
 3. Body Supplies Pure Fatburner 
 4. Lucovitaal Nuslank Super Green Tea Fat Burner Poeder
 5. MKBM Slimming Powder
Categorieën: Productadviezen

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *