Over ons

Bij Dieet Dit Dieet dat zetten we ons in om onze klanten te helpen een gezonder en bewuster leven te leiden door middel van de juiste voedingspatronen en diëten. We geloven dat voeding een cruciale rol speelt in het bevorderen van je gezondheid en geluk.

Onze deskundige diëtisten bieden persoonlijke begeleiding en advies om individuen te helpen bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten en het bereiken van hun gezondheidsdoelen.

Of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij gewichtsverlies, of het verbeteren van sportprestaties, wij staan voor je klaar!

Met onze uitgebreide kennis van voeding, sport en gedrag in relatie tot gezondheid, zijn we toegewijd om jou als klant te voorzien van de tools en inzichten die je nodig hebt om positieve veranderingen te maken in jouw leven.

Onze geschiedenis

Dieet Dit – Dieet dat is een ex-initiatief van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), de toonaangevende beroeps- en belangenvereniging voor Nederlandse diëtisten. Als vereniging streefde we ernaar om de diëtist te positioneren en te profileren als dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid.

De NVD vertegenwoordigde alle diëtisten, ongeacht of ze intra- of extramuraal werken, een eigen praktijk hebben of in loondienst zijn, en of ze actief zijn in de gezondheidszorg, de industrie, het onderwijs of de onderzoekswereld. Met ruim 2.800 leden zijn we een diverse en dynamische gemeenschap van professionals die zich inzetten voor het bevorderen van gezondheid door middel van voeding.

In 2013 zijn we gestart met de campagne Dieet dat – Dieet dat, met als doel om te benadrukken dat elke patiënt een persoonlijke behandeling nodig heeft. We geloven dat de diëtist de expertise heeft om individuen te begeleiden naar een betere gezondheid door middel van voeding. Want laten we eerlijk zijn: die eet dit en die eet dat! De diëtist begrijpt wat jij nodig hebt en hoe je je met voeding beter kunt voelen.

Als non-profitorganisatie waren we gedreven door onze missie om kennis en expertise te delen voor een gezonder Nederland.

Onze dienst als online diëtist

Bij Dieet dit Dieet dat geloven we in de kracht van gepersonaliseerd voedingsadvies om individuen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Ons team van bekwame diëtisten staat klaar om onze klanten te begeleiden naar een gezondere levensstijl.

Tijdens onze consultaties krijgen cliënten niet alleen inzicht in hun huidige eetgewoonten, maar ook praktische tools en persoonlijk advies om hun voedingspatroon te verbeteren.

Onze aanpak persoonlijk en op maat gemaakt. We luisteren naar de unieke behoeften en doelen van elke klant en werken samen aan haalbare doelstellingen. Of het nu gaat om gewichtsverlies, het verbeteren van sportprestaties of het omgaan met specifieke gezondheidsproblemen. Wij bieden de ondersteuning en begeleiding die nodig is voor succes.