Zwangerschap

Gepubliceerd door Maria op

Je zwangerschap is een belangrijke tijd: jij en je kindje hebben voldoende voedingsstoffen nodig om in conditie te blijven en goed te groeien. Je voeding speelt hierbij een cruciale rol.

Een zwangerschap vraagt veel van je lijf. Daarom is het belangrijk dat je zo goed mogelijk voor jezelf en je kindje zorgt. Hiervoor heb je een zorgvuldig samengestelde en uitgebalanceerde voeding nodig, die past bij jouw leefstijl.

Heb je klachten zoals misselijkheid, een lage bloeddruk of juist een hoge bloeddruk? Vaak kun je met het aanpassen van je voeding klachten verminderen en soms zelfs helemaal voorkomen.

Iedere vrouw is anders

Maar let op: iedere vrouw is anders. Factoren zoals leefstijl, het verloop van je zwangerschap en eventuele klachten bepalen wat je kunt en moet eten.

Maar hoe zorg je er nu voor dat je de beste dagelijkse voeding jou en je kindje krijgt? Dat is niet zo eenvoudig. Daar heb je uitgebreide voedingskennis, medische kennis en een flinke portie ervaring voor nodig! De diëtist is dus de aangewezen persoon om je hierbij te helpen.

De diëtist maakt het verschil

Evelien Brons is verloskundige. Ze werkt veel samen met de diëtist en is erg tevreden over de samenwerking.

Succes voor 2, door bewuste voeding

Liesbeth Scholten wilde niet al te veel gewicht aankomen tijdens haar zwangerschap. Ze dacht aan maximaal 12 kilo: dat is meer dan gelukt. En een jaar na haar zwangerschap is ze nog steeds mooi op gewicht. Diëtist Laura Kool heeft haar hierbij geholpen.

Gezondheid begint in de baarmoeder!

Laura Kool heeft een praktijk voor zwangeren en kinderen. Haar ideeën over het vak diëtetiek zijn helder: met gezonde voeding kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *